23 de desembre del 2009

Altres debats

Durant tots els dilluns a partir del dia 23 de novembre, han estat realitzant debats. Cada dilluns s'han fet dos o tres debats a classe de comunicació oral, escrita i digital. Les primeres vam ser nosaltres amb el tema ; la integració dels nens discapacitats a les aules, aquell mateix dia també vam veure el debat de l'educació fins els 18 .Les components del grup eren la Marina Parras, l'Andrea Vélez, la Mónica Talegón,l' Anna Sainz, la Cristina Cazador, l'Estel Gamisans, l'Anna Díaz, la Laura Sánchez i la Mireia Vazquez.

El següent debat que vam veure va ser la religió a les escoles per l' Irene Ruíz, la Sandra Pérez, la Lídia Treserras, la Sandra Cañete, la Laia Castellà, l'Unai González, la Nadia Ambroj, l'Isaac Serrano, i el Juan Antonio León .

També vam veure les aules amb nens de diferents edats que el van realitzar la Sandra Fernandez, la Regina Beltran, la Marta Rodríguez Araúz, la Laura Hedo,l' Anna Merino , la Clara Medina, l'Alba Salinero, l'Alba Orna, l'Emma Saez i la Sara Torras.

Finalment l'ultim dilluns de classe de comunicació oral escrita i digital, vam veure tres debats:

Uniformes sí o no? . Els components del grup erenel Marc Ariño, el Marc Company, el Sergi Domènech, l'Eduard Muñoz, el Javier Lahoz, el Pol Laorden, l'Albert Paredes, l'Adrià Pèrez, l'Hèctor Ros i el David Sánchez.


L'altre debat format per l' Ester Aldehuela, el Josep Fosalba, el Carles Furest,la Raquel Barberà, l'Edu López, el Sergio Rella,l' Elisabeth Torras, la Nita Bosch, el Jordi Mur i el Joan Amat. El tema a debatre va ser: Implantar pla web 2.0 a l'escola.

Finalment amb la Marta Rodríguez Antón, l'Elisabet Barral,,la Mireia Casanovas, el Roc Molina,el Gerard Garcia,el Rode Pico, l'Albert Valbuena,la Cristina Bardia i la Clara Antonio van debatre sobre el calendari escolar.

Tots aquests debats els hem realitzam amb l'objectiu d'aprendre a cooperar en grup i apendre a argumentar. En veure els altres bedats hem pogut observar que des de el primer , fins a l'últim s'ha donat un progrés que ens a servit per aprendre.

Algunes observacions que es podrien millorar, seria el no llegir tant el paper, ja que el que ens apuntem ha de ser de forma breu i esquemàtica per tal de després poder exposar-lo.
En general tots el debats van estar força interesants, i van sortir prou bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada