2 de desembre del 2009













El dimecres passat a classe vam estar realitzant jocs d’ordinadors per a nens, ammb el Jclic author.

Primerament introduíem el nom del joc, seguidament el joc que vam fer va ser de relacionar paraules amb estructures geomètriques i per tant aviem d’agafar el dibuix de l’estructura geomètrica i enganxar-la a un dels requadres que hi havia en la carpeta activitats, i en el requadre del costat el nom corresponent. Les líneas o columnes de requadres es podien modificar segons el nombre de figures geomètriques que volguessis col·locar , com bé ens mostra el dibuix.



Seguidament anàvem havies d’introduir les frases per quan acabessin l’activitat, una frase si feien d’activitats ben feta, una altra si havien errors i una altre que explicava l’inici del joc. Ho trobem en d’imatge del costat



també vam estar ajugant a altre jocscom el crayon physics deluxe en les pantalles d'aques joc ens hi trobem una pilota i una series de camins i una estrella al final del camí , els nens hen de dibuixar estructures amb el ratulí per tal que la pilota arribi a l'estrella sense que caigui pels diferents paranys del camí.
És un joc entretingut i alhora fa pensar al nens diferents tècniques de dibuix per arribar al seu objectiu.

Després vem veure un altre joc 'ArtRage2, sobre creativitats, on els nns poden dibuixar el que vulguim amb diferents materials.

Finalment vam veure el Winlogo. En aquest programa apareix una tortuga i l'alumne ha de descobrir quines ordres cal dornar-li perquè es mogui i per exemple formi un triangle equilàter.l'alumne ha d'escollir la manera de donar indicacions a la tortuga perquè és mogui i fomir les diferents figures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada