23 de desembre del 2009

Exposició oral: El territori

A partir del dimecres dia 25 de novembre , a la classe de comunicació oral, escrita i digital i TIC ,és a dir, a progressos i contextos educatius II hem estat realitzant exposicions orals sobre els Territoris. A mi i la meva companya, la Marina Parras, ens va tocar exposar el nostre treball, les coves de Gavà, el primer dia.
Per realitzar aquest treball prèviament vam fer un treball de camp, és a dir, vam anar a les Coves de Gavà i ens vam informar, vam fer una ruta per les coves i vam poder fer fotos pel museu que hi ha actualment a Gavà.


Seguidament , quan ja teníem la informació, vam preparar la presentació, el powerpoint i l’exposició oral.

La presentació penso que va sortir bé, ja que ens ho havíem preparat bastant, estàvem una mica nervioses, però crec que l’explicació va ser clara, encara que tenim molts aspectes a millorar, com la gesticulació, la fluïdesa de vocabulari...

També es van donar altres treballs com: el del David Catchot i el Juan Antonia León amb la presentació de Perquè l’Amèrica Llatina és pobre? , L’Anna Díaz i la Cristina Cazador, que ens van presentar Sabadell: abans i ara, l’Aïna Romero i la Tamara Herrera, que va exposar les festes populars a Barcelona. Totes aquestes persones van realitzar el treball el mateix dia que nosaltres.




Aquí hos deixo la presentació del meu treball conjuntament amb la MArina Parras: LES MINES DE GAVÀ


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada