5 de desembre del 2009

competències digitals

Avui a classe de TIC hem parlat sobre les competències digitals específiques del mestre en relació amb al tecnologia, és a dir, tot mestres hauria de tenir uns coneixemnts sobre les noves tecnologies per poder tenir recursos, en quan a fer classes, o per si qualsevol alumne té un dubte..
a nosaltres ens ha tocat el tema de les normes de la UNESCO

Els docents han de conèixer el funcionament bàsic del 'maquinari' i del 'programari', així com les aplicacions d'activitat, un navegador, un programa de comunicacions, un programa de presentació i aplicacions de gestió.

Els docents han de ser capaços d'utilitzar la tecnologia durant les activitats amb el conjunt de la classe, amb petits grups i amb alumnes sols. A més, han de garantir un accés equitatiu a la utilització de la tecnologia.

Els docents han de posseir les competències i coneixements tecnològics dels recursos web que calen per utilitzar la tecnologia, a fi d'adquirir coneixements complementaris sobre les disciplines i la pedagogia que contribueixin al seu propi perfeccionament professional.

En tot això els que ens explica és que els del grup UNESCO han de tenir un coneixements bàsics per tal de poder guiar als alumnes en qualsevol aspecte bàsci de l'informàtica.

Les altres dos normes tractes sobre els aprofundiments dels coneixements i la creació de coneixements informàtic. Jo crec que aquests dons punts no són tant importants, ja que no és essencial que tingui coneixementns profunts de l'informàtica, ja que és poden fer activitats d'unes altres maneres, però tenir almenus una persona que tingui coneixements suficients per poder dur a terme activitats informàtiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada