9 de novembre del 2009

Qui ets tu!?

















Caràcters sorprenents


Sempre que coneixes a una persona nova , et mostres distant, observadora, inquieta de manera que l’altre persona et pot considerar una mica freda fins que agafes confiança, llavors tot és més fluid.
És el cas d’aquesta noia, primerament la pots considerar distant, calculadora, observadora, incapaç de mostrar-se tal com és, fins i tot una mica seria, però tot i així agradable am la gent que l’envolta, però a mesura que la comences a conèixer te n’adones que aquell concepte que tenies sobre ella s’esborra per complert i t’hi trobes am una noia centrada però alhora alegre, amigable, capaç d’ajudar a tot aquell que ho necessiti, però també capaç de posar ordre, de tenir un saber estar, de comportar-se correctament en cada moment, de saber que dir en cada ocasió, de saber valorar el que li convé i el que no. És una persona que mostra confiança, amb la que pots parlar i t’hi trobes agust.
He decidit descriure-la a ella perquè sempre que parlem d’aparences ho fem des de un aspecte negatiu, però també pot ser un aspecte positiu com en aquest cas. El caràcter de les persones et poden donar moltes sorpreses , ja siguin positives, o negatives, i més encara, quan et fas una idea equivocada d’aquella persona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada