12 de novembre del 2009

Va de Mestres

Per aquest llibre, el treball que vam haver de fer, tractava d'agafar cinc fragments del llibre que ens haguèssin agradat o cridat l'atenció, i comentar-los o explicar-los.

Jo aqui us deixo una petita presentació,conclusió i opinió personal sobre el llibre, ja que penjar els cinc fragments amb tota l'explicació quedaria molt llarg.



Aquest llibre ens aporta informació sobre els metres, els alumnes, les situacions a casa, amb la família. Com ha de ser un bon mestre, de quines tècniques pot partir, com ha d’educar, en que s’ha de basar, que ha d’ajudar a l’alumne a formar el seu camí, que ha de saber adaptar-se a noves situacions, afrontar nous reptes, tenir confiança en ell mateix i en els demés... és a dir, ens explica tot allò que hem de saber sobre un mestre ja sigui personalment o laboralment.
Sincerament crec que és un llibre que ens aporta molta informació i que l’hem de llegir a poc a poc per poder pair bé els consells que ens dona. Està molt bé perquè ho explicar en forma de carta de manera que et sents una mica dintre del paper, t’estan tractant com a futur metre, indirectament t’estan deien que d’aquí a uns anys seràs mestre i hauràs de tenir em compte tots aquests consells que et donen. En la meva opinió trobo que hauria d’haver-hi més exemples perquè així ens ficaríem més de ple en les situacions reals. Hi ha capítols que només tenen teoria i es fan una mica pesat, encara que un dels avantatges és que els capítols son breus i fàcils d’entendre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada